your confusion, my illusion worn like a mask of self-hate confronts and then dies

Kategori: Allmänt

Nu har skolan börjat. De sista veckorna man räknat in dag för dag tills det börjar är slut. 
Det känns bra med rutiner. Men vissa saker i skolan får mig bara att vilja hoppa från tredje våningen ibland. Men jag tycker ändå mycket om att vara där. Cyklar till och från skolan, ~22km, vilket gör att jag får mycket energi därifrån. 
Robert bor mycket hos mig, är jag själv går det oftast snett. Men nu "tränar" jag lite på att kunna vara själv utan att det går över gränsen. Är dock ofta glad i allmänhet! 
Har även åkt till Norrland för att få koppla bort lite. Det känns för det mesta bra i huvudet. Allt jag varit tvungen att bära på i två och ett halvt år är nu borta, och jag börjar känna det nu. 

9 aug

Kategori: Allmänt

Är så jävla förvirrad. Känner så nu. 
Helst av allt skulle jag vilja befinna mig på Way Out West. Men nu gör jag inte det, vilket resulterar att jag sitter här. I en soffa. Läser om psykopater och svettas, lyssnar på den enda låten jag kan med Hästpojken och är trött men kan inte somna. Jag är inte hungrig men jag äter ändå, och då mår jag illa. Finfint!!! Trots detta har jag humöret uppe och jag vet inte ens varför eller hur. Vet inte hur jag fungerar eller vad jag tycker och tänker om vad som pågår och jag vill bara dansa. Dansa för allt jag nånsin känt hos människor jag inte känner. Jag bor i en liten by utanför Västerås där varenda ungdom är iq-befriad. Skönt att inse.  

Något

Kategori: Allmänt

Kollade igenom min Instagram (där jag heter ahaglund_) Kanske detta kan beskriva mig lite. 
 
 
'
 
Man får inte ut mycket av det där. Men jag finns på Twitter där jag också heter ahaglund.

Hej?

Kategori: Allmänt

Först: jag hatar presentationer på bloggar för det passar liksom inte in och varenda mening börjar med "jag".
 
Jag har länge velat skaffa blogg men jag är uppriktigt JÄTTEdålig på att fixa *design* osv. 
Jag heter Amelie, är född 1995 och bor i Västerås. Vill till Brighton och bo där så himla himla mycket. Går estetmusik. Är inte så värst intressant egentligen. Lever ett sånt här enformigt liv. Vet inte ens vad jag ska blogga om MEN det löser sig och om inte annat så får jag väl variera mig en del!!! Pusspuss