God jul!

Kategori: Allmänt

Äntligen julafton. Jag har haft extremt lite julkänsla, men försöker ändra på det.
Har ätit frukost och ser på Astrids jul. Ska snart duscha och sätta på mig lite finare kläder än en pyjamas och gosa lite till med katten. Har främmande från Norrland och ikväll kommer även Robert. 
God jul. 

Livsuppdatering

Kategori: Allmänt

Har kommit in i någon sjukt dryg period. Jag har totalt tappat aptiten och har fått sömnproblem. Har alltid sovit sjukt bra och ordentligt och ätit mycket. Jag orkar inte göra skolarbete, har F i kulturhistoria och en redovisning imorgon som varken jag eller någon annan i min grupp knappt tänkt på. 
Kan ligga i sängen från 23 till 11 dagen efter men fortfarande vara trött. Sover 8 timmar (vilket jag brukar), men är som en zombie. Det enda jag är riktigt sugen på är socker och kaffe. Så jag proppar i mig julgodiset jag gjorde hos pappa i lördags. 
Jag gör inget värt av tiden heller. Låter den gå genom att stirra in i väggen (lite så är det.) Jag hoppas verkligen det blir bättre snart. 

Lucia

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag 4.30 och snoozade inte en enda gång(!!!). Efter att vi lussat två gånger och var klara runt 10-tiden och jag inte började förrän 13.15 var jag så trött att jag nästan somnade i korridoren!!!!!! Men nu har jag varit iväg på gymmet och haft ett av mina bästa pass någonsin! Har börjat dela upp alla muskelgrupper i två nu så jag får åka oftare men det blir kortare pass. 
Imorgon börjar jag 12 vilket verkligen behövs eftersom jag kommer sluta runt 21. Ska vila vila vila nu!!!

Pre-Lucia

Kategori: Allmänt

 
Är alldeles för trött för att visa mig nu. Ni får en bild på min kaffekopp. Sitter och firar Lucia själv med kaffe, pepparkakor och ädelost. Imorgon bitti ska vi lussa två gånger på morgonen och min buss går 6.15 och jag vet inte om jag kommer hinna "fira" sen. Begriper inte hur jag ska orka när jag är såhär trött nu och haft feber till och från ända sen förra onsdagen. (och varit sjuk ca hela hösten.)  
Har haft det lite si och så senaste tiden med att få allt på plats. Har spänningshuvudvärk och svårt att sova samt ett konstant tryck i huvudet som jag försöker ignorera. Vet inte var det kommer ifrån och det blir inte bättre för febern som kommer lite då och då. Igår åkte jag till och med hem från gymmet efter att bara kört bröst och biceps. Nu vill jag mest bara köra ett riktigt hårt konditionspass så jag kan ta ut mig på något vis.